• Website GVVV

Joey Snijders bezoekt training GVVV

AMERSFOORT Joey Snijders heeft dinsdag een bezoek gebracht aan zijn voetbalmaten bij GVVV. De Amersfoorter bezocht de vereniging voor het eerst sinds zijn auto-ongeluk van februari vorig jaar. Hij revalideert volop en gaat met heel kleine stapjes vooruit. De voormalig aanvaller van de Veenendalers groette tijdens de dinsdagavondtraining de selectie en staf, om de speciale ontmoeting later op de gevoelige plaat vast te leggen.

Om de beste zorg voor Joey ook de komende tijd te garanderen, heeft de familie vrij recent de stichting Keep on Fighting NAH (niet aangeboren hersenletsel) opgezet. De revalidatie neemt veel tijd in beslag en is financieel gezien erg kostbaar, omdat niet alle kosten worden vergoed door de instanties in Nederland.

Belangstellenden kunnen hun steentje bijdragen door een shirt met het opschrift 'Hey Joe' voor 39,95 euro aan te schaffen. Ook is het mogelijk om te doneren aan de stichting Keep on Fighting NAH. Een gift overmaken kan naar het IBAN-nummer NL23 INGB 0007 272 472 t.n.v. Stichting Keep On Fighting N.A.H te Amersfoort.