Keskin Consult sponsor van de 10 Engelse Mijl

AMERSFOORT Atletiekvereniging AV Triathlon houdt zondag 30 oktober de derde editie van de Vlasakkerloop. Vorig jaar was een groot succes. Gezien de vele positieve reacties verwachten wij dit jaar weer een groter deelnemersveld.

AV Triathlon organiseert meerdere hardloopevenementen zoals de Emiclaerloop, de Hamersveldloop, de Zwemloop en de Utrechtse Heuvelrugestafette. De inschrijving voor deze estafette staat overigens nog open tot 18 september. Dit evenement vindt plaats op zondag 25 september.

De Vlasakkerloop is een breed sportevenement voor zowel hardlopers als voor de sportieve wandelaars. Vanuit het clubhuis van AV Triathlon bij bos Birkhoven zijn er mooie routes uitgezet door de bossen en natuurgebieden in de omgeving. Het evenement bestaat uit de Kidsrun over de afstanden 1 en 2 km die door bos Birkhoven voeren rondom de bosvijver. De 5 en 10 km gaan eveneens door bos Birkhoven. Voor de 10 kilometer is een nieuw parcours uitgezet waardoor nu niet meer 2 maal de zelfde ronde wordt gelopen.

De 10 Engelse Mijl - de hoofdafstand van het evenement - gaat naar en over de het hiervoor opengestelde natuurgebied de Vlasakkers.

Keskin Consult is de sponsor van deze hoofdafstand. In de zomer is het sponsorcontract met Keskin Consult ondertekend. Hiermee wordt de 10 Engelse Mijl officieel benoemd als de Keskin 10 Mijl.

Keskin Consult is al vanaf de 1e editie sponsor van de hoofdafstand van de Vlasakkerloop. Hayri en Harun Keskin zijn zelf ook fanatieke hardlopers en nemen ook deel aan de 10 Engelse Mijl. Ook andere familieleden doen enthousiast mee op verschillende afstanden van de Vlasakkerloop.

Voor de wandelaars zijn er twee parcoursen uitgezet over de afstanden 11 km en 18 km. De laatste afstand gaat over de Vlasakkers. Beide wandelafstanden gaan ook door het natuurgebied de Stompert en door de Korte Duinen.

De inschrijving voor de Vlasakkerloop is geopend en verdere informatie en de inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op de website www.vlasakkerloop.nl. Ook is nieuws en informatie te vinden op Facebook en Twitter. Dus meld je ook hier aan zodat je op de hoogte wordt gehouden van al het nieuws omtrent de Vlasakkerloop.