• De finalisten heffen met commissie en overige gasten het glas op een geslaagde 20e editie van het Keimepperstoernooi.

    Foto Rinus van Denderen

Lustrum Open Veteranen Toernooi

AMERSFOORT Op de tennisbanen van LTV Randenbroek vond recentelijk de twintigste uitvoering plaats van het Open Randenbroek Veteranen Toernooi, in de wijde regio beter bekend als het 'Keimepperstoernooi'. Een 50+ tennistoernooi dat zich al jarenlang mag verheugen op een grote opkomst en naast tennis ook veel ruimte biedt voor entertainment. Een toernooi ook dat de afgelopen twintig jaar 'model' heeft gestaan voor tal van 50 plus toernooien in Amersfoort en de regio. Een toernooi dat staat als een dijk en dat zeker ook de komende jaren een vaste trekpleister vormt voor veel tennissende vijftig plussers in en buiten Keistad. 

Huub van Aerssen

 

Dat het vierde lustrum van het Keimepperstoernooi een feestelijk karakter moest uitstralen, stond voor de toernooicommisie als een paal boven water. Dat betekende een voorbereidingstijd met tal van leuke ideeën en het verder uitwerken daarvan. Centraal stond het thema 'twintig jaar Keimeppers'. Een thema waar omheen tal van feestelijkheden vorm kregen en zichtbaar werden tijdens de uitvoering van dit gezellige en door de deelnemers als 'top' gekwalificeerde 50+ tennistoernooi. 

 

KEIMEPPERSLIED Bij binnenkomst werden de deelnemers, sponsors en genodigden verrast met een tennissporthandoek waarop in goud het logo 'twintig jaar Keimeppers' was geborduurd. Een collectorsitem dat zeer werd gewaardeerd. Tijdens de officiële opening van het toernooi op zondag waar vele oud-commissieleden en overige gasten aanwezig waren, werd naast taart en prosecco het Keimepperslied geïntroduceerd. Een lied geschreven, gecomponeerd en gearrangeerd door Peter de Hoog. Een lied dat door de vele aanwezigen direct spontaan werd meegezongen en een meer dan verraste indruk achterliet.

OPTREDENS Tijdens de week waren er meerdere optredens met op woensdag de band 'TRASH' die de barbecue muzikaal opluisterde en op de slotdag het optreden van 'Belinda en Herma' die het buffet en de feestavond extra luister wisten bij te zetten.

Ook de 'visavond' was net als andere jaren weer een enorm succes. Een woord van dank aan de 'vismannetjes en vrouwtjes' die er weer een onvergetelijke avond van hebben gemaakt. 

 

AFSCHEID Na een tiental jaren actief te zijn geweest in de Keimepperscommissie werd er op gepaste wijze afscheid genomen van Huub en Lenie van Aerssen als respectievelijk voorzitter en cateringdeskundige. ,,Het is tijd om het stokje over te dragen. Ik heb alle vertrouwen in de huidige commissie. Zij zijn er klaar voor en hebben er zin in om het Keimepperstoernooi ook de komende jaren die uitstraling te geven die het al decennia heeft. Daarin wensen wij de commissie alle goeds toe," aldus de 'oude' toernooivoorzitter." 

 

SLOTAKKOORD Twintig jaar Keimeppers werd  mogelijk gemaakt door de ondersteuning van sponsors, overige vrijwilligers en natuurlijk door de deelnemer(s). Op naar de 21e editie van het Keimepperstoernooi.