• Een zichtbaar opgeluchte toernooicommissie kijktt alweer uit naar de derde editie 

    Foto Rinus van Denderen

'MOVEmber' nat en sfeervol

AMERSFOORT Het door tennisvereniging LTV Randenbroek voor de tweede keer georganiseerde 'MOVEmber' toernooi, mocht ook dit keer weer als bijzonder sfeervol en geslaagd worden gekwalificeerd. Dit laatste buitentoernooi voor de winterperiode dat afgelopen week plaatsvond op de smashcourtbanen van Randenbroek, trok net als de eerste editie veel deelnemers uit de wijde regio en heeft inmiddels een vaste plaats verworven op de Amersfoortse tenniskalender. 

Huub van Aerssen

 

De negenkoppige MOVEmber commissie had ook deze tweede uitvoering de handen vol aan de vele af te werken partijen en de daaraan gekoppelde overige werkzaamheden. ,,We hadden in totaal 549 deelnemers uit 308 inschrijvingen. Ruim meer dan tijdens de eerste uitvoering in 2016. Met in totaal 394 gespeelde partijen een hele klus om die goed en volgens schema te laten verlopen", aldus toernooivoorzitter Erik Masteling.

,,Maar ondanks dat het weer ons niet altijd meezat, hebben we gezamenlijk het karwei naar volle tevredenheid van de deelnemers kunnen klaren en gaan we ons de komende periode beraden over de derde editie in 2018 die met zekerheid wederom in dezelfde week (45) zal plaatsvinden". 

 

VERLOOP ,,Alhoewel er dagelijks tot rond middernacht werd gespeeld, was de sfeer uitstekend te noemen en heeft het toch wel koude en met regelmaat natte weer geen enkele invloed gehad op een gezellige en gedegen uitvoering van het toernooi," aldus Masteling. ,,Een strakke planning, prettige deelnemers en een fijne commissie hebben er toe bijgedragen dat we een geweldige toernooiweek hebben gehad."

FINALEWEEKEND Naast de poulewedstrijden die moesten worden afgewerkt kende de tweede editie van het MOVEmber toernooi een spectaculair finaleweekend waarin tal van fraaie partijen in de diverse categorieën te bewonderen waren. Daarnaast kende het toernooi tijdens de week ook tal van overige evenementen waaronder een geslaagde feestavond en een loterij met tal van fraaie prijzen. 

De catering gedurende de toernooiweek werd ook dit keer verzorgd door meesterkok Jerry Tuhusula die met zijn keukenbrigade de deelnemers voorzag van de nodige vitaminen met de daaraan de gerelateerde onvermijdelijke calorieën. 

 

WINNAARS De winnaars in de diverse categorieën en speelsterkten: HD5 25+: Olaf Kuyper/Marco Lassing; DD5 25+: Colette van Bommel/Sabrine van den Bor; GD5 25+: Marjolein van Essen Belgers/Paul Wijnen; HD6 25+: Gerrit Aalten/Evert-Jan Veldhuizen; DD6 25+: Annemarije Modijefsky/Claire Modijefsky; GD6 25+: Marije Piet/ Wouter Pijl; HD7 25+: Berry Campagne/Pim Venema; DD& 25+: Liesbeth Kronshorst/Yolande van Lochem; GD7 25+: Conny Figlarz/Paul Schulten; HD8 25+: Kevin van den Broek/Marcel dokter; DD8 25+: Natasja Naron/Inge van Roekel; GD8 25+: Samanta Meijerink/Frans Meijerink; DD9: Patricia Dekker/Renske Montauban.