Open Dag Tennisvereniging Nieuwland

AMERSFOORT De jaarlijkse open dag van tv Nieuwland wordt zondag 13 maart gehouden. Iedereen die kennis wil maken met de tennissport én de vereniging in het bijzonder is welkom een kijkje te nemen op het tennispark an de Nieuwlandseweg 4.

Het speciale Open Dag programma biedt een kans om te ontdekken of tennis iets is. Vanaf 14.00 uur is de ontvangst, om 14.15 uur een clinic voor jeugd en senioren: spelen tegen een ballenkanon.. Vanaf 15.30 uur diverse kinderactiviteiten, vanaf 16.00 uur vrij spelen voor aspirant-leden en om 17.00 uur een gezamenlijke afsluiting met een hapje en een drankje.

Alle nieuwkomers kunnen aan de clinics deelnemen. Tennisrackets zijn aanwezig en vooraf inschrijven is niet nodig.

Iedereen die enthousiast is geworden, kan direct lid worden en gebruik maken van een aanbieding met korting op het lidmaatschap en vier proeflessen voor 15 euro.

TV Nieuwland is een tennisvereniging die ruim tien jaar bestaat. Ongeacht leeftijd en speelsterkte is er op TV Nieuwland het hele jaar door veel te doen: toernooien, clubkampioenschappen, competitie, tennislessen, toss avonden en andere leuke activiteiten. Het park ligt middenin de wijk Nieuwland en kent acht verlichte kunstgras tennisbanen, een minibaan, een oefenkooi en een modern clubhuis. Bij TV Nieuwland staan sportiviteit en gezelligheid centraal.

Voor meer informatie: info@tvnieuwland.nl.