• BAN senior competitiespelers

    H.Wiltschut (BAN)

Badminton buitentraining bij BAN

25-08-2019, 12:25 | Lezersnieuws | Huub

De Amersfoortse badmintonvereniging BAN bereidt zich weer voor op het komende competitieseizoen. In park Schothorst voeren de junioren op zondag 25 augustus en zondag 1 september twee uur lang uiteenlopende sportieve oefeningen uit. De trainers richten zich in deze training op het vergroten van de saamhorigheid en het verbeteren van de conditie en souplesse van de junioren.

De jeugdige spelers doen uiteenlopende behendigheidsoefeningen en werken daarnaast aan het verbeteren van hun (reactie)snelheid, wendbaarheid, spelinzicht en oog- handcoördinatie.

Even verderop in het park zijn BAN senior competitiespelers actief. In de schaduw van de bomen werken zij zich in het zweet om hun conditie te verbeteren. Binnenkort hebben alle spelers een trainingsdag in de zaal om goed voorbereid aan de komende competitie te beginnen.

Ook voor de BAN-recreanten start in de eerste week van september het nieuwe badmintonseizoen. Zij kunnen zowel op woensdagmorgen, woensdagavond, donderdagavond als vrijdagavond bij BAN badmintonnen.

Uitgebreide informatie over BAN en meer foto’s van de buitentraining op de website www.banbadminton.nl