• ANP Foto

Teun de Nooijer in 'College Tour' netwerkbijeenkomst

AMERSFOORT Triple A Businessclub ontvangt donderdagavond 16 mei haar gasten vanaf 18.00 uur op Sportpark Birkhoven bij hockeyclub AMHC. Hoogtepunt van de avond is een interview met de 'Cruijff van het hockey', Teun de Nooijer.

Om 18:30 uur start het programma met een Random Team Pubquiz. Dit biedt de leden en genodigden van de businessclubs van AMHC, ALTA en AFC Quick 1890 alle gelegenheid om informeel, plezierig kennis te maken met andere ondernemers. De presentatie van deze pubquiz is in handen de Amersfoortse NOS Studio Sport presentator, Jeroen Stomphorst.

In College Tour-stijl kan het publiek vervolgens onder leiding van Jeroen Stomphorst vragen stellen aan één van Nederlands meest succesvolle sporters aller tijden. Als record hockeyinternational speelde Teun de Nooijer 453 interlands, waarin hij 219 scoorde. Hij won twee gouden en twee zilveren Olympische medailles, maakte de golden-goal in een WK-finale en werd drie keer tot 's werelds beste hockeyspeler benoemd door de FIH.

COACH EN ONDERNEMER Al jaren focust Teun de Nooijer zich met zijn eigen bedrijf op individuele en teamontwikkeling in het bedrijfsleven. Hierbij combineert hij zijn ervaring met wetenschappelijke studies over onder andere vitaliteit, druk, veerkracht, focus en talentontwikkeling. Op dit moment is Teun de Nooijer ook coach van de hoofdklasse hockeydames van Bloemendaal.

CONTACT Triple A Businessclub is toegankelijk voor leden en genodigden van drie verenigingen: AFC Quick 1890 Businessclub, sponsorcommissie@afcquick1890.nl; ALTA Businessclub, sponsor@altatennis.nl en AMHC Businessclub, sponsorcommissie@amhcamersfoort.nl.