• Ab Donker

Trainers vv Hooglanderveen Roberto Klomp en Jeroen Jooren vertrekken

AMERSFOORT Het bestuur van Hooglanderveen heeft besloten de overeenkomst met hoofdtrainer Roberto Klomp na het lopende seizoen niet te verlengen. Klomp staat dit seizoen als opvolger van Ulrich Landvreugd voor het eerst voor de groep. Tot op heden zijn de resultaten in de competitie wisselend. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat het eerste elftal zich tijdens de tweede seizoenshelft kan richten op een mooie eindklassering. Hooglanderveen wenst Klomp alvast veel succes toe in zijn verdere carrière als trainer.

Jeroen Jooren, de trainer van het tweede elftal, heeft de vereniging deze week laten weten dat hij zijn ambitie voor het hoofdtrainerschap komend seizoen vorm gaat geven bij het eerste elftal van een andere vereniging. De club was naar eigen zeggen graag een vierde seizoen met Jooren doorgegaan, maar 'gunt hem deze stap en feliciteert hem van harte.'

Dit seizoen speelt het talentvolle tweede elftal voor de bovenste plaatsen mee in de competitie. ,,De club zal de komende periode voor beide posities zorgvuldig op zoek gaan naar een passende invulling."