• Toernooivoozitter Erik Masteling en zijn team zijn klaar voor een tweede 'MOVEmber'.

    Foto Rinus van Denderen

Wintertoernooi op de banen van LTV Randenbroek

AMERSFOORT Op de tennisbanen van LTV Randenbroek vindt in de periode van 3 tot en met 12 november voor de tweede keer in successie het Open Randenbroek November Toernooi (ORNT) plaats. Een wintertoernooi met de toepasselijke naam 'MOVEmber' (de maand november en move voor bewegen), waar naast tennis, gezelligheid en sfeer hoog in het vaandel staan. 

Huub van Aerssen

 

De commissie die dit toernooi voor de tweede keer organiseert bestaat dit jaar uit de navolgende personen: toernooivoorzittter Erik Masteling; penningmeester Ruud Schoordijk; planning Lidy Oskamp; planning Sylvia Ankoné; algemene zaken Gerard van Putten; marketing en sponsoring Leo Flikweert en Marjolein Zadelaar; facilitair Wilske Topper-Nagelkerke; catering Jerry Tuhusula.

Masteling over de samenstelling: ,,Ten opzichte van afgelopen jaar hebben we de commissie met twee personen uitgebreid. Evaluatie van ons eerste toernooi heeft uitgewezen dat we meer mankracht nodig hebben om een toernooi van deze grootte op alle gebied goed te begeleiden en te faciliteren".

 

UITVOERING Het 'MOVEember' toernooi  wordt gespeeld op een zevental smashcourtbanen van tennisvereniging LTV Randenbroek. ,,We zitten momenteel qua inschrijvingen aardig op schema. We verwachten dat er zo'n 450 deelnemers actief zullen zijn. Er kan worden ingeschreven vanaf 25 jaar en ouder in de speelsterkten 5, 6, 7, 8 en 9. De gehele week wordt er in een poulsysteem gespeeld, wat inhoudt dat de deelnemers minimaal twee of drie wedstrijden spelen in hun poule. Daarrnaast betreft het een 'dubbeltoernooi' in de categorieën damesdubbel, herendubbel en gemengddubbel", aldus een enthousiaste Masteling. Geïnteresseerden voor dit wintertoernooi kunnen nog tot en met 20 oktober (24.00 uur) inschrijven via toernooi.nl. 

 

WEEKINDELING De wedstrijden vangen aan op vrijdag 3 november vanaf 17.00 uur. In het openingsweekend wordt er gespeeld van 09.00 uur tot circa 22.30 uur. Op de weekse dagen zijn de eerste partijen om 17.00 uur. Tijdens het finaleweekend wordt er gespeeld vanaf 10.00 uur.

Masteling: ,,Daarnaast is er iedere avond catering, is er elke dag een loterij met fraaie prijzen en zal de feestavond op vrijdag 10 november muzikaal worden opgeluisterd door de Amersfoortse 17-jarige DJ 'DEEYOO'. Een rijk gevulde week met naast tennis (inspanning) ruimte voor ontspanning, sfeer en gezelligheid."

 

SPONSORING De MOVEmber commissie heeft dit jaar de steun van Yokogawa, Passya Advies, Pon Autodealer, Doeswijk Adviesbureau, Autoschadebedrijf Rijnders, PepsiCo en tal van overige subsponsors.

Masteling: ,,We zijn erg blij met deze steun die een belangrijk onderdeel vormt van het welslagen en de voortgang van het toernooi. We gaan weer voor een sportieve, gezelillige en sfeervolle tennisweek."