• Niels de Vries

Amersfoortse Pracht: keihard cadeau aan de stad

AMERSFOORT Op die plek bij het bosbad viert Into the Woods haar 10-jarig bestaan. Ze doen dit met alle Keientrekkers op zondag 15 september tijdens Amersfoortse Pracht. Jong en oud is uitgenodigd om het creatieve bos gratis in te duiken.

De pronkstukken van Amersfoortse bodem geworteld op één plek tussen de bomen. Samen al het moois vieren dat de stad te bieden heeft. Artiesten met lokale roots, stralende optredens, een stortvloed aan creativiteit, ambachtelijke streekproducten en ludieke activiteiten.

Verspreid in verschillende genres over het terrein is Amersfoortse Pracht gevuld met live muziek. Nederlandse acts, bands uit de omgeving, easy listening, disco én een vleugje Nederlandstalige muziek nemen plaats op het terrein. Binnenkort laat de organisatie meer over de muzikale programmering los. Voor een gevulde maag is een rondje over het foodcourt de moeite waard. 

Zelfgemaakte kunst, producten uit de streek of andere juweeltjes van Amersfoortse grond kunnen in een eigen kraam naar het bos gebracht worden, bij gebrek aan een winkel op wielen wordt er een geregeld.

Aanmelden kan via www.amersfoortsepracht.nl.