• kick-off pop SidK

    Rene Dissel

Auditie School voor Talent: pop

EEMHUIS In januari start Scholen in de Kunst met een nieuwe loot aan de stam van de School voor Talent: popmuziek. Op zaterdag 12 januari vinden audities plaats in het Eemhuis. Aangeraden wordt op om tijd aan te melden.

Voor deelname aan de School voor Talent pop kom je in aanmerking als je niet ouder bent dan achttien jaar, een (pop)muziekinstrument speelt of zingt en ambitie hebt en graag 'on stage' staat.

De auditie vindt plaats op zaterdag 12 januari en is gratis. Kijk op www.scholenindekunst.nl voor meer informatie en inschrijving. Jongeren, die worden aangenomen, krijgen vijf zaterdagen les van diverse docenten in het Eemhuis. Uiteraard kunnen ze diverse optredens tegemoet zien.

Naast de al langer bestaande School voor Talent muziek, dans en theater, is de organisatie in september gestart met de School voor Talent beeldend. Met popmuziek erbij, biedt Scholen in de Kunst nu voor alle disciplines een aparte leerlijn talentontwikkeling. Speciaal voor die jongeren die hun talent verder willen ontwikkelen en bereid zijn zich daarvoor in te zetten.