• Flint-directeur Harold Warmelink en theaterproducer John ter Weyden.

    Frans van Hal

Benefietconcert Meander in Flint

AMERSFOORT In samenwerking met Flint verzorgt de Amersfoortse theaterproducer John ter Weyden op zondagmiddag 8 december een feestelijk benefietconcert ten bate van de Stichting Vrienden van Meander.

Afgelopen week tekenden John ter Weyden en Flint-directeur Harold Warmelink (links op de foto) het huurcontract. Zo'n vijftien Amersfoortse artiesten brengen op 8 december een spetterende ode aan de muzikale jaren zestig met dertig wereldberoemde nummers van onder andere The Beatles, Elvis Presley, Cliff Richard, The Cats en Neil Diamond.
Op het podium van de Rabobank Theaterzaal staan onder meer Sixties Generation, The Duster Sisters, Carmen Pierik en Peter Sips. De middag zal worden gepresenteerd door John ter Weyden.

IN HET ZONNETJE ZETTEN De doelstelling is een mooie opbrengst voor de Vrienden van Meander. In het eerste lustrumjaar van het nieuwe Meander willen de artiesten met deze muziek/theatervoorstelling tevens de artsen, verplegend- en overige personeel, alsmede de vrijwilligers van het medisch centrum in het zonnetje zetten.

De kaartverkoop start op 25 mei op de website van Flint: flint.nl. Meer informatie over Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum op: vriendenvanmeander.nl.