• Nederland,Amsterdam, 2017The Bridges of Madison County, regie Koen van Dijk, met Rene van Kooten en Lone van Roosendaal, stichting Zonnehuis MuziektheaterFoto: Bob Bronshoff

    Bob Bronshoff

The Bridges of Madison County

FLINT De met vier en vijf sterren ontvangen musical 'The Bridges of Madison County' vertelt over de hevige romance tussen huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z'n kop.

De Italiaanse Francesca is door haar huwelijk terechtgekomen op het Amerikaanse platteland, waar zij een weinig opwindend bestaan leidt. Per toeval loopt ze Robert tegen het lijf en komt ze voor een moeilijke keuze te staan: meegaan met de man van haar dromen of kiezen voor haar gezin. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film met Clint Eastwood en Meryl Streep en voorzien van de Tony Award-winnende muziek van Jason Robert Brown, een mix van zwierige Italiaanse volksmuziek en Amerikaanse country.

'The Bridges of Madison County' is op zaterdag 8 juni in Flint. Kaarten bestellen kan via www.flint.nl of telefonisch via de kassa op tel. 033-4229229.