• Mark Engelen

Flint verkoopt recordaantal tickets tijdens start kaartverkoop

AMERSFOORT Het nieuwe theaterseizoen is goed begonnen voor theater Flint in Amersfoort. Tijdens de start van de kaartverkoop voor het theaterseizoen 2018-2019 zijn ruim 6000 kaarten meer verkocht dan vorig jaar. 

De kaartverkoop voor Flint Vrienden ging zaterdag 2 juni al van start en op 9 juni konden alle overige bezoekers kaarten bestellen voor het nieuwe seizoen. In totaal werden bijna 38.000 kaarten verkocht. Dit aantal overtreft vorig seizoen met ruim 6.000 kaarten. Ondanks dat de meeste bezoekers via de website bestellen, stond er op zaterdagochtend toch een rij met enthousiastelingen bij het bespreekbureau. Deze bezoekers werden opgewacht met een kopje koffie met wat lekkers.

UITVERKOCHT De voorstelling van Edwin Evers was binnen no time uitverkocht, net als Daniël Arends, Patrick Laureij en Arjen Lubach. Voor veel andere  voorstellingen zijn nog wel kaarten beschikbaar. Onder andere het kamermuziekfestival 'September Me', bluesfestival 'Flirting With The Blues' en het 'Kampvuurconcert' werden al goed verkocht, maar hiervoor zijn nog wel kaarten beschikbaar.