• FLUOR Popquiz

    Fluor

Fluor Popquiz

FLUOR Het is weer tijd voor de FLUOR Popquiz! Terug in de tijd, of een hit uit de huidige Top 40. Alles komt aan bod tijdens deze avond vol vertier en krakende hersenen. In het hol van de muzikale leeuw, het café van FLUOR, zijn fijne speciaal bieren, bitterballen en heel veel muziekfragmenten aanwezig. Er kan bovendien lekker meegezongen worden!

Na succesvolle voorgaande edities gaan we weer voor een volle bak met strijdende teams. Verwacht een gevarieerde quiz die zowel over oude als nieuwe muziek gaat en dus ook voor jong en oud is. Spreid de kennis over verschillende generaties (neem opa's en oma's mee) en win mooie prijzen! Prijzen bestaan uit vrijkaarten voor FLUOR, Velvet platenbonnen en meer.

De Popquiz is op 9 februari om 20.30 bij FLUOR. Per team is een ticket verkrijgbaar: 20,00 euro exclusief servicekosten. Deze zijn te koop via fluor033.nl. Teams bestaan uit minimaal twee en maximaal vijf personen. Aan de deur is een ticket 21,50 euro. Er is plek voor vijftien teams en de quiz duurt zo'n 2,5 uur.