• Fratsen

    Gerhard Zervaas

Fratsen doet het weer

FLUOR Vele rimpels rijker, maar feller dan ooit! Ieder mens maakt fouten. Zo heb je van die gasten die uit pure meligheid een belachelijke bandnaam verzinnen waar ze een kwarteeuw later nog aan vast zitten. God straft. Ma wat dooj d'r an.

U begrijpt dat Fratsen het weer doet. Stram en vele rimpels rijker maar feller dan ooit. Er moet nog iets rechtgezet worden. Muzikaal en tekstueel. In deze tijden van apathie en lange tenen is een kleine geweldloze revolutie niet verkeerd. En als niemand anders het doet, ja dan is Fratsen wel weer zo gek om die versleten handdoek op te pakken.

De band is opgericht door André Manuel (zang, gitaar) en bestaat uit vier mannen die er weer helemaal voor gaan! Met het laatste album dat Fratsen heeft opgenomen wilde de band vooral zichzelf verrassen. Benieuwd hoe dit klinkt? Deze vrijdag staat de band in FLUOR!

FLUOR opent op vrijdag 13 april om 20.00 uur haar deuren voor Fratsen. De tickets zijn verkrijgbaar op fluor033.nl en kosten 14,00 euro exclusief 1,50 euro servicekosten.