• Festival Dias Latinos

Het hele jaar Dias Latinos

AMERSFOORT Na een succesvol Dias Latinos Festival op 29, 30 juni en 1 juli, keert Dias Latinos iedere maand terug in de vorm van Dias Latin Night. Alle amigos kunnen zich eens in de vier weken verzamelen om te genieten van een Latijns-Amerikaans feest.

Walrick Halewijn van Stadscafé de Observant en festivaldirecteur Jörgen Raymann kondigen de samenwerking tussen Stadscafé de Observant en Dias Latinos aan. Vanaf 18 juli kunnen geïnteresseerden zich eens in de vier weken in Caribische sferen wanen tijdens een Dias Latin Night van 20.30 tot 23.00 uur. Tijdens de eerste editie verzorgt Timbazo, net als tijdens het driedaagse festival, een optreden.

Onder de vlag van het festival zal gedurende het hele jaar de van Dias Latinos te horen zijn in Stadscafé de Observant. Het stadscafé had al een programmatische samenwerking met Rabobank Amersfoort Jazz en daar komt nu de samenwerking met Dias Latinos bij. De festivaldirecteur van Rabobank Amersfoort Jazz reageert enthousiast: ,,Samen laten we de stad muzikaal bruisen gedurende het hele jaar."
Kaartjes kosten 5 euro en verkrijgbaar via www.observant.nl/agenda.