• Ben van Duin

Hitmusical 'You're The Top' terug

FLINT 'You're The Top' is een voorstelling over het dubbelleven van de legendarische songwriter Cole Porter, een van de allergrootste Amerikaanse liedjesschrijvers. Porter is bekend van wereldberoemde, romantische songs als 'I've Got You Under My Skin', 'Night And Day' en 'Ev'ry Time We Say Goodbye' en musicals als 'Anything Goes' en 'Kiss Me, Kate'. Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl, maar kon door zijn zorgvuldig verborgen gehouden homoseksualiteit in het openbaar nooit zichzelf zijn.

Porter bleef – volgens zijn biografen – overigens altijd gelukkig getrouwd, tot zijn vrouw Linda Lee Thomas in 1954 overleed. De musical vertelt het vrolijke openbare, maar ook het verborgen en tragische leven van de artiest.

De aanvang van de voorstelling is op vrijdag 4 mei om 20.30 uur. Er zal een groot scherm aanwezig zijn in de foyer waar de herdenking op de Dam live wordt uitgezonden. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.flint.nl of telefonisch via de kassa op telefoonnummer 033 4229 229.