Jong Amersfoorts muziektalent

LIEVE VROUW Er is storm op komst in De Lieve Vrouw. Novemberstorm welteverstaan, een muzikale wervelwind die het beste uit de Amersfoortse muziekscene laat overwaaien. Vijf jonge Amersfoortse acts betreden op 20, 21 en 22 samen én alleen het podium voor drie verfrissende gelegenheidsconcerten.

Het muziektalent is een mix van aanstormend (Willem Wits, Roos Blufpand, De Koorts) en landelijk doorgebroken (Stephanie Louwrier, Diggy Dex: op de foto) talent. Muzikaal uiteenlopend van singer-songwriter en indierock tot hiphop. Het zijn twintigers en dertigers, die hun thuisbasis hebben in Amersfoort. De meesten zijn hier opgegroeid, anderen zijn hier pas recent komen wonen. Zo langzamerhand mag Amersfoort echt trots zijn op het talent dat uit de stad voortkomt. Daarom een goed moment om de veelzijdigheid aan muziektalenten tijdens één weekend in de schijnwerpers te zetten.

Willem Wits en De Koorts, vrijdag 20 november. Stephanie Louwrier en Diggy Dex, zaterdag 21 november. Roos Blufpand, zondag 22 november. Meer over Novemberstorm: lievevrouw.nl.