• Karin en Joris, de docenten van Cheek2Cheek.

    Sieger Homan

Kaartverkoop gestart voor concert met Carel Kraayenhof in Prodentfabriek

AMERSFOORT Carel Kraayenhof, bekend als bandoneonist op het huwelijk van koning Willem Alexander en koningin Maxima in 2002, komt met zijn complete orkest een uniek concert geven in de oude Prodentfabriek in Amersfoort. Cheek2Cheek organiseert dit concert op zaterdag 13 mei, als onderdeel van een compleet festival weekend voor het 15-jarig jubileum van deze school voor Argentijnse Tango. De kaartverkoop is zojuist gestart. Het aantal plaatsen voor VIP-gasten en luisteraars is beperkt.

Carel Kraayenhof heeft met zijn bandoneon vele harten geraakt. In dit concert zal hij met zijn Sexteto Canyengue een complete set spelen met mooie luistermuziek. Daarna gaan voor dansers de stoelen van de vloer, blijven vooraan enkele rijen stoelen voor luisteraars over en gaat de muziek zich meer richten op de dansers. Een prachtig schouwspel: mooie jurken, hoge hakken, elegante, sensuele bewegingen. De luisterplaatsen zijn voor en aan de zijkant van de dansvloer, met goed zicht op het podium, maar ook een schuin oog op de dansers.

VIP gasten hebben de beste plaatsen en na afloop een persoonlijke ontmoeting met Carel Kraayenhof en alle leden van het Sexteto Canyengue, onder het genot van een glas wijn (Salentein). Alle informatie en kaartverkoop is hier te vinden. Alleen voor dansers is er op zondag nog een concert van het wereldberoemde Solo Tango orquesta uit Moskou. Hier zijn echter geen luisterplaatsen voorzien. Dit festival is mogelijk gemaakt door De Prodentfabriek, unieke evenementlocatie in het hart van De Nieuwe Stad in Amersfoort.

CHEEK2CHEEK Cheek2Cheek is in mei 2002 opgericht door Karin Venverloo uit Leusden. Haar passie voor deze dans en een zeer ingrijpende persoonlijke ervaring heeft haar het roer doen omgooien; van communicatiemanager bij een groot softwarebedrijf naar eigenaar van een school voor Argentijnse Tango. Ze heeft haar hart gevolgd en nu, 15 jaar later, staat er een bruisende school met veel (oud)leerlingen die naast wekelijkse lessen volgen, met grote regelmaat in en buiten Amersfoort gaan dansen. Cheek2Cheek heeft een mooie locatie: De Danswerkplaats in De Nieuwe Stad, waar dansers uit heel Nederland bijzonder graag komen dansen, oefenen en lessen.