• FLUOR

Kei van Amersfoort: hiphopfinale

FLUOR De Kei van Amersfoort is terug van weggeweest! Poppodium Fluor organiseert dé bandwedstrijd van regio Amersfoort, waarin lokale artiesten de strijd aan gaan met elkaar om de felbegeerde titel 'Kei van Amersfoort' te veroveren. Dit keer in maar liefst twee verschillende categorieën: pop en hiphop.

Het is alweer tijd voor de finale van de eerste hiphop editie van de Kei van Amersfoort. Na twee spannende voorrondes betreden de vier beste acts nog eenmaal het podium in Fluor om te bepalen wie de titel 'Kei van Amersfoort 2019' mag dragen.

We stellen de finalisten even voor, met als eerste RuPz. Hij besloot op de dag van de eerste voorronde toch mee te doen aan de Kei van Amersfoort en behaalde een plek in de finale. Ook Bini won met zijn performance een finaleplaats. De derde finalist is Doagamo, die samen met Atti op Dek het duo DoaOD vormt. En last but not least, de vierde finalist Monnik.

Poppodium Fluor opent op vrijdag 28 juni om 20.00 uur de deuren voor dé bandwedstrijd van Amersfoort. Dit evenement is gratis.