• KennyB

Kenny B terug in FLUOR

FLUOR Vrijdag 17 november is het zover, de Surinaamse hitmachine Kenny B komt terug naar FLUOR! Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandsemuzieklandschap veroverde met zijn megahit 'Parijs'. Maar liefst 23 weken stond de single 'Parijs' in de top 40, waarvan zeven weken op één. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar. Met een gouden album en de zeven keer platina single 'Parijs' op zak gaat Kenny B in 2017 verder langs de poppodia en de festivals.

 

De afgelopen tijd is Kenny B door heel Nederland getrokken met zijn muziek. Daarnaast heeft de getalenteerde Kenny B dit jaar ook de titelsong van de film Dikkertje Dap opgenomen. Ruben Annink is de supportact van de avond. Hij was een van de kandidaten van het vierde seizoen van De Beste Singer Songwriter van Nederland.

 

FLUOR opent op vrijdag 17 november om 20:00 uur haar deuren, aanvang van het concert is 20:30 uur. Ease Out Sound verzorgt deze avond het support. De tickets zijn verkrijgbaar via fluor033.nl en kosten 18,00 euro exclusief 1,50 servicekosten.