• Heleen Jonkman

Koningsdag: De Generale in Flint

FLINT 'In Koningsdag: De Generale' peilen cabaretier Patrick Nederkoorn en Oranje-kenner Oscar Meijer de stemming voor de grote dag. Tijdens een propvolle talkshow zoeken zij antwoorden op vragen als: waarom is er voor Amersfoort gekozen? Hoe bereid je Koningsdag voor? En wat moet je nou eigenlijk doen om Maxima een hand te kunnen geven?

Er komen veel verschillende gasten langs tijdens de live talkshow, waaronder burgemeester Lucas Bolsius en voormalig televisiepresentator en koningshuisverslaggever Maartje van Weegen, Trio C tot de derde, Nederlandse cultuurhistoricus Thomas von der Dunk, presentator Blauw Bloed Jeroen Snel en Koningshuisverslaggever Rick Evers. Ook royaltywatcher uit België Wim Dehandschutter, hoofdredacteur van het blad Vorsten Justine Marcella, Showband Juliana en Stadsdichter Jaques de Waart zijn van de partij. Aan het einde van de avond bent u helemaal klaar voor Koningsdag in Amersfoort. Daarnaast is er natuurlijk een Amersfoorts kampioenschap zaklopen en een prijs voor de mooist uitgedoste bezoeker.

'Koningsdag: De generale' is op 25 april te zien in Flint. Kaarten bestellen kan via www.flint.nl of telefonisch via de kassa op telefoonnummer 033-4229229.