• Headbangers Bash 2016

Metal, bier en barbecue

FLUOR Headbangers Bash is terug zaterdag 30 januari om 15.00 uur. Na een succesvolle eerste editie komt het indoorfestival terug met de ingrediënten; metal, bier en barbecue. Een volledige dag en avond rondom het muziekgenre metal waarbij twaalf bands en een DJ de twee zalen van FLUOR te Amersfoort vullen met een portie harde muziek.

De grootse headliner, Severe Torture, is opgericht in 1997. Nadat ze verschillende malen van bezetting zijn veranderd, hebben ze uiteindelijk met een vaste groep vijf studioalbums uitgebracht. Daarnaast hebben ze verschillende tours gedaan door onder andere Slowakije, Duitsland, België en Nederland.

Ook de andere bands zijn voor Amersfoort niet onbekend. Zo heeft Tribal Spirits nog op Torenpop gespeeld in 2010.De overige bands zijn o.a. : Teethgrinder, Divine Sins, Deathisfaction en vele anderen. Buiten kan de maag gevuld worden tijdens de BBQ met veel vlees en natuurlijk vega-opties. Na alle bands verzorgt een DJ met voorliefde voor metal en harde stijlen voor de afterparty in het café van FLUOR.

Voor meer informatie en kaarten: fluor033.nl