Moss knettert, bruist en is meeslepend

FLUOR Moss is dit jaar terug met een nieuw album: Strike.  Het is een album waarop Moss knettert, bruist, opwindt en vooral meesleept. De band maakt op deze vijfde langspeler korte metten met haar (muzikale) verleden en blijft tegelijkertijd ontegenzeggelijk zichzelf. De sound is transparanter en rechter door zee dan ooit tevoren.

De band Moss, afkomstig uit Amsterdam, heeft onlangs haar 12,5 jarig jubileum gevierd. Op Strike wordt de 'songcraft' van de eerste twee albums gecombineerd met de experimenteerdrift van album drie en vier. Het resultaat is even tijdloos als modern. Oordeel zelf.  Moss is klaar om FLUOR op vrijdag 27 oktober te veroveren met een onwaarschijnlijk frisse en fruitige avond vol muziek. De supportact van deze avond is Nairobi Golf Kid. Nairobi Golf Kid is door new wave, psychedelische funk en een verscheidenheid aan Afrikaanse genres geïnspireerd.

 

FLUOR opent op vrijdag 27 oktober om 20:00 uur haar deuren. De tickets zijn verkrijgbaar op fluor033.nl en kosten 16,00 euro exclusief 1,50 servicekosten.