• FLUOR

Ode aan vergeten helden

FLUOR Ze schelen een generatie, maar delen een fascinatie voor muziek uit de bloeiperiode van de popmuziek, de zestiger en zeventiger jaren van de vorige eeuw. Muziek die hen aanspoorde om zelf de gitaar op te pakken om liedjes te schrijven en te zingen. Het is deze diepgewortelde verwantschap die Yorick van Norden en Anne Soldaat nu samen voor de tweede keer op de planken brengt.

Na het grote succes van de muziekvoorstelling en het gelijknamige album 'Unsung Heroes' waar Anne en Yorick de afgelopen jaren veelvuldig mee toerden zijn ze terug met 'Unsung Heroes Too'. Hierin brengt het tweetal zowel nummers eigen werk als van andere, 'vergeten', artiesten als ten gehore.

In veel gevallen hebben ze een tragische en/of destructieve levensloop gehad en is hun oeuvre wat in de vergetelheid geraakt. Ten onrechte, zo vinden Anne en Yorick. Ze zullen in de voorstelling hun werk en levensverhalen ten tonele brengen.

Te zien op zondag 7 april om 15.00 uur in FLUOR. Tickets à 12,50 euro, exclusief 1,50 euro servicekosten, zijn verkrijgbaar aan de deur en via de website www.fluor033.nl.