• Claw Bous Claw

Rockmachine Claw Boys Claw in Fluor

FLUOR Met vijfendertig jaar op de teller is Claw Boys Claw nog steeds een stampende rockmachine. Podiumbeest Peter te Bos richtte de band op in 1983 en al snel werd Claw Boys Claw een must-see in het clubcircuit. Met hun donkere rock in de stijl van The Gun Club en Nick Cave bleek de band ook prima in de nineties te passen – in 1992 scoorden ze zelfs een Top 40-hit. Na een lange pauze stak Te Bos het heilige vuur tien jaar geleden weer aan en dit voorjaar verscheen It's Not Me, The Horse Is Not Me – Part 1, hun twaalfde album.
Door de jaren heen hebben vele bandleden de band verlaten. Zoals Allard Jolles begon op de drums, daarna Marius Schrader en Marc Lamb. Op bas hebben Bobbie Rossini, Arno Kooy en Geert de Groot gespeeld. Claw Boys Claw bestaat op dit moment uit Peter te Bos, John Cameron, Jeroen Klejin en Marcus Bruystens.
FLUOR opent 12 oktober om 20:00 uur de deuren. Tickets zijn verkrijgbaar voor 18,50 euro exclusief 1,50 euro servicekosten via www.fluor033.nl of bij Velvet Music.