• Sabrina Starke

Sabrina Starke met nieuwe show

FLUOR Singer-songwriter Sabrina Starke is terug in Amersfoort met een nieuwe show. En ze maakt het persoonlijk. Met songs die levenslessen zijn over zelfliefde en de complexiteit van de wereld waar we in leven. Al tien jaar sinds haar debuutalbum 'Yellow Brick Road' brengt ze muziek die raakt en je aan het denken zet.

Traditionele soul, folk, hiphop en reggae hebben een grote invloed gehad op de ontwikkeling van Sabrina's 'one-of-a-kind' sound. Met dromerige en dansbare groovy vibes zet ze de toon. De show is in teken van haar recent uitgebrachte album 'Underneath the Surface', die genomineerd is voor de Edison Jazzism publieksprijs, maar haar eerdere werk heeft ze met verrassende nieuwe arrangementen verwerkt in de show.

Samen met andere soul- en jazzladies als Giovanca en Berget Lewis, mag Sabrina Starke zich rekenen tot de absolute top in de Nederlandse muziekscene.

Poppodium FLUOR opent op zaterdag 11 mei om 20.00 uur de deuren voor Sabrina Starke. Kaarten kosten 20 euro exclusief 1,50 servicekosten en zijn verkrijgbaar via fluor033.nl, bij Velvet Music Amersfoort en op de avond zelf aan de deur. Deze show is gratis te bezoeken voor 'We Are Public'-leden.