• Maarten J Eykman
  • Maarten J Eykman

Struinen in de Tuinen komt terug naar Amersfoort

AMERSFOORT De zevende editie van tuinfestival Struinen in de Tuinen vindt zondag 7 juli plaats in Amersfoort. Tuinen door de hele stad veranderen voor een dag in intieme podia. Inschrijven kan tot 30 april om mee te doen met een tuin of artiest.

Tijdens Struinen in de Tuinen verwelkomen gastvrije Amersfoorters hun buren met een lokale act. Muzikanten, dansers, theatermakers en andersoortige podiumdieren stelen de show met hun voeten in het gras. Elk optreden wordt tussen 12.00 uur en 17.00 uur drie keer gespeeld en is gratis te bezoeken.

Struinen in de Tuinen is op zoek naar gastvrije stadsbewoners die hun tuinhekken open willen slaan voor buren en acts. Struinen kan op balkons en dakterrassen, door gemeenschappelijke- of stadstuinen, in de voortuin of de achtertuin. Alles kan en alles mag.
Naast tuinen is de organisatie op zoek naar artiesten die hun liefde voor de podiumkunsten willen delen. Het festival verwelkomt alle acts, of je nu zomerse deuntjes speelt op je akoestische gitaar of het publiek laat gieren van een cabaretshow.

Aanmelden kan tot 30 april 2019 via www.struinenindetuinen.nl.