• Dylan jake vermaas
  • Dylan jake vermaas
  • Dylan jake vermaas
  • Dylan jake vermaas
  • Dylan jake vermaas

Super Zwoel verzorgt derde podium op vijfde Festifoort Festival

AMERSFOORT Deze zomer vindt zaterdag 7 juli de vijfde editie plaats van Festifoort Festival op het evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. Na het daverende succes in 2017 wordt deze lijn ook dit jaar doorgezet en krijgt het jarige festival er een nieuw podium bij.

,,Wij willen blijven vernieuwen en kijken naar de trends van het moment. Daarom hebben we bewust gekozen om een geheel ander concept en muziekstijl toe te voegen aan het festival", schrijft de organisatie. Deze zomer verwelkomt Festifoort het Amersfoortse concept Super Zwoel. Super Zwoel verzorgt het derde podium en brengt een mix van R'nB, Hiphop, 90's en 00's; herkenbare muziek en dansbaar voor iedereen. Super Zwoel is onder meer bekend van de uitverkochte feesten in Flour.

Daarnaast blijft het motto gelden; 'Niet het grootste festival, maar wel het leukste en gezelligste'. ,,We nemen alles iets meer met een knipoog en we voegen extra veel gekkigheid toe aan het festival". De organisatoren willen hiermee bereiken dat het festival vooral als gezellig, gek en intiem wordt ervaren. Dit wordt gerealiseerd met kleine toevoegingen en aanpassingen aan de inhoud van het festival. Zo is er een uitgebreid randprogramma, mogen bezoekers zomerse attributen meenemen zoals opblaasdieren en bellenblaas en is er dit jaar een dresscode: 'zomers met een knipoog'. hierbij valt te denken aan een gekke accessoires zoals een roze bril, een hippe pet of gekleurde bretels.

Naast Super Zwoel werkt Festifoort dit jaar weer samen met On9ekend. On9ekend staat bekend om zijn techno-feesten. Na vijf jaar van uitverkochte in- en outdoor edities is On9ekend een begrip geworden in Amersfoort en omstreken. Op Festifoort Festival hebben de jongens van On9ekend een eigen podium tot hun beschikking dat geheel wordt ondergedompeld in de stijl van hun concept. Festifoort mikt dit jaar op drieduizend bezoekers. Veel meer bezoekers willen de organisatoren niet. ,,De intieme en gemoedelijke sfeer moet gewaarborgd blijven." De kaartverkoop is gestart. Er zijn nog enkele Early Bird tickets verkrijgbaar via www.festifoort.nl.