• Minou Spits

Tropische avond met Alfonso Eduardo Herrera

OBSERVANT CaboCubaJazz is net terug van het prestigieuze Penang Jazz Festival in Maleisië, en zal woensdag 9 december vanaf 20.30 uur de energieke zanger Alfonso Eduardo Herrera 'El Coco' (Havana, Cuba) begeleiden. Hij werkte op Cuba met grootheden zoals trompettist Jesus Almañy, Enrique Alvarez en de Cubaanse muzikale instititutie 'Orquesta Sensación'.

In 2003 kwam hij naar Nederland en hij treedt constant met bijna iedere belangrijke latinband in het land op. Eduardo: ,,Zingen is mijn leven." Hij staat garant voor een warm muzikaal feest waar iedereen blij van wordt, en bezoekrs kunnen haast niet anders dan dansen, of gewoon genieten van de mooie sfeer die deze man weet te creëren. 

De combinatie van Alfonso Eduardo Herrera 'El Coco' en CaboCubajazz' unieke latin jazz zal voor een tropische en vooral muzikaal gevarieërde avond in de Observant zorgen.

Bezetting: Alfonso Eduardo Herrera 'El Coco' zang, Nils Fischer percussie, Armando Vidal Sanchez drums, Thomas Böttcher piano, Yerman Aponte bas.