• Amersfoort Bockbier Festival
  • Amersfoort Bockbier Festival

Vijf jaar Amersfoort Bockbier Festival

AMERSFOORT Het Amersfoortse Bockbier Festival viert feest dit jaar, vanwege haar 5-jarig bestaan. Van 6 tot en met 8 oktober zullen ruim vijfduizend (bock)bierliefhebbers het tot sfeervolle biertuin omgetoverde Krankeledenplantsoen aandoen om het lustrum te vieren. Op het programma staat onder andere live muziek, hapjes en meer dan vijftig verschillende bockbieren.

Bezoekers krijgen bij het kopen van een entreebewijs een ABF2017 glas, een opschrijfboekje, een pen en een festivalpasje. Met het pasje kunnen bezoekers hun biertjes betalen en bij de entree, de kassa's en online kan het pasje worden opgeladen. Het festivalpasje kan ook gebruikt worden in de Boothil Saloon en Long John's Pub.

LIVEMUZIEK De Boothill Saloon heeft ook dit jaar samen met Postulart Music de programmering verzorgd van het festival. Niet alleen Amerfoortse bekenden als Bas Bons, Boothill Bunch en Three Little Clouds zullen optreden, maar ook Supermoon en The Royal Hilibilly Club zullen te zien zijn.

EIGEN BIEREN Ter ere van het festival is in samenwerking met Rock City beers een bockbier gebrouwen die op vijf verschillende vaten heeft gerijpt. Deze 'barrel aged' bieren zijn exclusief op het festival te proeven.