• Theatergroep De Jonge Honden met ‘Er ligt een krokodil onder mijnbed’.

    Poppen in het Park

Voorverkoop poppentheaterfestival 'Poppen in het Park' van start

AMERSFOORT De vijftiende editie van het unieke, kleinschalige Poppentheaterfestival 'Poppen in het Park' is op 1 en 2 september in Park Randenbroek in Amersfoort en de kaartvoorverkoop start op 6 juni via www.poppeninhetpark.nl.

Ze openen het festival weer gratis, op beide festivaldagen om 11.00 uur, met 'Jan Klaassen en de dino', ouderwetse poppenkast die alle kinderen nog altijd prachtig vinden. Verder zijn er weer zeer wisselende en verrassende voorstellingen geprogrammeerd: Mannetje Piet gaat op reis door Trollemor (3+), Olleke Bolleke door Valentijn (2+), De Sprookjessprokkelaar door Theater Tieret (6+), De kleine vuurtorenwachter door Valentijn (4+), Dunia Tubuh door Smoespot Theater (4+), Er ligt een krokodil onder mijn bed door Theatergroep De Jonge Honden (4+) (naar het gelijknamige prentenboek van Ingrid & Dieter Schubert) en Hands Up door Lejo (2+) (bekend van Sesamstraat).

Humor, spanning, en ontroering voor de kinderen en met thema's als jezelf durven zijn, afscheid nemen, vriendschap, moed, kracht, en liefde. Het complete programma is vanaf 6 juni te vinden op de website en daar is ook de mogelijkheid alvast kaartjes te bestellen. De toegangsprijs voor een voorstelling is 3 euro voor een kind en 4,50 euro voor een volwassene. Gezien de grote belangstelling de afgelopen jaren is het verstandig om gebruik te maken van de voorverkoop, meldt de organisatie.