'War of the Worlds' in Flint

FLINT Jeff Wayne's muzikale versie van 'War of the Worlds' komt naar Flint. Het verhaal gaat over een aanval van bloeddorstige wezens van de planeet Mars die met hun driepotige machines de mensheid proberen uit te roeien.

Bert Heerink neemt de rol van verteller op zich, en neemt de bezoekers mee naar een tijd dat hij als jonge man midden in deze intergalactische oorlog terecht kwam. Hij neemt de bezoekers mee langs verwoeste steden, vluchtende mensen, vergeefse tegenaanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens. Hits als 'The Eve of The War', 'Forever Autumn' en 'Brave New World' komen in deze legendarische rockmusical voorbij. De productie is Nederlands gesproken, maar alle liedjes zijn wel in het Engels, net als in het origineel. Wat de voorstelling extra bijzonder maakt, is dat er gebruik gemaakt wordt van de originele samples van de LP en de originele videobeelden, die is 1978 bij het verhaal gemaakt zijn. De combinatie van prachtige special effects en een tienkoppig live orkest maakt deze show een onvergetelijke avond uit.

Zaterdag 9 juni is de voorstelling te zien in Flint. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.flint.nl of telefonisch via 033 4229 229.