• Optreden op WWW in 2018

    Liesbeth Schuurman

Willems Wondere Weiland weer voor de deur

AMERSFOORT In Hooglanderveen vindt zaterdag 6 juli voor de negentiende keer het muziekfestival Willems Wondere Weiland plaats. Dankzij bands als De Boetners, Cortez, Inferum en vele anderen moet het weiland ook dit jaar weer staan te schudden op zijn grondvesten. Metal, punk, hiphop, reggae, rock 'n roll en nog veel mee muziekstijlen zijn vertegenwoordigd op dit gratis festival.

Ook dit jaar biedt Willems Wondere Weiland een breed en divers programma aan bands, dj's en singer-songwriters, verspreid over drie verschillende podia. Uiteraard zijn de stille disco en de kinderhoek (mét ballenbak) weer aanwezig, en na het grote succes van vorig jaar is ook de levende jukebox weer onderdeel van het programma. Met 19 bands verspreid over drie podia is het aanbod groot.

GRATIS Willems Wondere Weiland is op zaterdag 6 juli van 14.00 tot 00.00 uur aan de Palestinaweg Oost in Hooglanderveen. Vanaf station Amersfoort Vathorst rijdt een gratis pendelbus. Zoals altijd is Willems Wondere Weiland ook dit jaar weer gratis. Meer informatie over de line-up, tijden en een routebeschrijving op de Facebookpagina of www.willemswondereweiland.nl.