Win kaarten voor Disco Dance Classics toppers

AMERSFOORT De DX Events Group geeft zaterdag 5 november een knalfeest in Theater Flint. Deze Dance Xperience wordt wederom een geweldig dansfeest met alle bekende muzikale Disco Dance Classics toppers uit de jaren '70, '80 en '90. Met dit keer live o.a. DJ Corné Klijn, Mai Tai en de geweldige heren van Timeless.

Mai Tai, wie kent ze niet, 'What goes on, Female Intuition, Am I losing you en You're love is History', de dames van Mai Tai. In de jaren 80 en 90 scoorde deze meiden groep de ene hit na de andere hit in Europa, maar ook in USA, Rusland, Japan, Brazilie en Australie. Mai Tai komt met een spectaculaire show en alle grote hits komen voorbij.

Daarnaast de mannen van Timeless, 100 % Glitter, Glamour and Groove. Dat is waar Eric Jacott en Marcel Bogarde al jaren garant voor staan. Tussendoor draait DJ Corné Klijn de DJ van „The 'Dance Classics Party Request'.

De party start at 20.30 uur en wil je daarbij zijn, koop dan nu snel jouw kaarten a € 19,- via de website: www.dxamersfoort.nl

De redactie van Stad Amersfoort geeft vrijkaarten weg. Mail het antwoord op de volgende vraag (voor 1 november) naar info@dxeventsgroup.nl en maak kans op die vrijkaarten. ,,Wat is de grootste hit van Mai Tai."