ChristenUnie presenteert kandidatenlijst in de stad

AMERSFOORT De ChristenUnie Amersfoort presenteert zaterdagmiddag 28 oktober haar kandidatenlijst in het hartje van de stad. Op het Lieve Vrouwenkerkhof is een tent ingericht voor de presentatie èn voor ontmoeting. Er is een barista en koffie wordt uitgedeeld aan inwoners en winkelend publiek. Het idee is om in gesprek te gaan, te verbinden, ideeën op te halen of 'gewoon' een bakje koffie te drinken.

 

,,Voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar hebben zich veel leden gemeld als kandidaat. Zowel de lijst als het verkiezingsprogramma zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering van 5 oktober vastgesteld. De lijst is divers qua wijkverdeling en wat betreft leeftijd. Het telt zestien mannen en veertien vrouwen en de leeftijden van de kandidaten variëren van 19 tot 66 jaar", schrijft de partij.

De aanvoerder van de lijst is een bekend gezicht. Simone Kennedy is ook deze verkiezingen lijsttrekker: ,,Ik ben heel blij dat we opnieuw met een sterk team de verkiezingen in mogen gaan. Samen met de andere kandidaten willen we ons inzetten voor de bloei van de stad, met oog voor de belangen van alle inwoners, want iedereen is waardevol in Gods ogen."