• VVD Amersfoort

VVD Amersfoort presenteert kandidatenlijst

AMERSFOORT De VVD-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amersfoort van maart 2018 kent een aantal nieuwe en verrassende gezichten. Lijsttrekker Kees Kraanen en zittend raadslid Maarten Flikkema worden gevolgd door fractie-assistent Jelle Hengeveld, nieuwkomer Hanneke Lap en voormalig raadsleden Dirk Dekker en Gerrit van Nieuwenhuizen. De rest van de top 10 bestaat uit nieuwe gezichten: Ivo Beekers, Elise van Plateringen, Arjan van Daalen en Vincent Vivié.

Lijsstrekker Kees Kraanen is zeer content met de vastgestelde lijst: „Er is een goede mix gevonden van jong aanstormend talent, in combinatie met ervaring. Dit geeft vertrouwen in de toekomst en garandeert dat de VVD de aankomende jaren kan blijven inzetten om Amersfoort nog mooier te maken."

Ook VVD-voorzitter Wouter Verduyn toont zich tevreden: „Met Lijsttrekker Kees Kraanen en campagneleider Maarten Flikkema op nummer 2 heeft de VVD sterke trekkers op de lijst. Samen met de andere kandidaten zullen zij campagne voeren met ons VVD-verkiezingsprogramma 'Jouw toekomst in Amersfoort'. En na de verkiezingen van maart 2018 zal de nieuwe fractie zich uiteraard inzetten om ons programma zoveel mogelijk gerealiseerd te krijgen."

De lijst wordt afgesloten door de sinds 2010 zittende wethouder van Amersfoort en eerste locoburgermeester, Hans Buytelaar.