• OnderNamen Amersfoort

Aart Veldhuizen wint tiende Gouden Parel Amersfoort 2017

AMERSFOORT Ten overstaan van ruim 250 ondernemers is Aart Veldhuizen uitgeroepen tot uitblinkende persoonlijkheid van het jaar uit het Amersfoortse ondernemerschap. Hij wint daarmee de tiende Gouden Parel. Dit alles vond dinsdag plaats in de Sint-Joriskerk in Amersfoort. De Amersfoortse ondernemer Walrick Halewijn werd tweede.

,,Ik voel mij vereerd om aan te sluiten in de rij van Gouden Parel winnaars. Iedereen die op mij gestemd heeft, bedankt! Ik hoop in de toekomst het Amersfoortse te blijven frequenteren en de belangen van de stad te blijven behartigen. De glans van deze Gouden Parel weerkaatst op ons allen'', aldus een trotse Aart Veldhuizen.

GOUDEN PAREL OnderNamen Amersfoort houdt elk jaar de verkiezing omtrent de ondernemer van het jaar: de Gouden Parel Amersfoort. Dit jaar voor de tiende keer met tien genomineerden in plaats van de gebruikelijke drie. Na de spannende voorverkiezing, waarin het vooral draaide om het vergaren van zoveel mogelijk stemmen, brak voor de genomineerden een spannende avond aan. Na een show in het thema van 'Ranking the Parels', geïnspireerd op het bijna gelijknamige televisieprogramma, was het moment daar: de uitreiking van de Gouden Parel. Van de tien genomineerden bleven er twee op het podium over en werd Aart Veldhuizen verkozen tot winnaar. Walrick Halewijn behaalde de tweede plaats.