• Margreeth van Veldhuijzen te midden van veel bloemen en planten in de winkel in Vathorst.

    Arjan Klaver

All you need is love en bloemen

Advertorial

VATHORST In winkelcentrum Vathorst is Van Beest bloemen planten gevestigd. Dit is één van de acht bloemenwinkels die onder deze naam dagelijks haar deuren opent voor mensen die in een klantvriendelijke ambiance kwaliteit, service en dagverse bloemen en planten wensen. ,,Wij streven ernaar dat alle klanten met een glimlach op hun gezicht de bloemenwinkel verlaten. Die zichtbare waardering, daar doen we het voor."

Arjan Klaver

Dit zegt Margreeth van Veldhuijzen. Zij heeft de leiding over de Amersfoortse vestigingen van Van Beest bloemen planten. Ook de winkel in Vathorst heeft een ruime keuze aan bloemen, boeketten, bloemwerk in glas, plantenbakken, planten en aanverwante artikelen.

,,Ook kunt u bij ons terecht voor rouwbloemwerk en wij bezorgen in heel Nederland. Wij versturen onze eigen boeketten binnen de regio en voor het bezorgen buiten de regio Amersfoort kiezen wij zelf de lokale bloemist. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de bloemen waarborgen."

Uiteraard pakt ze direct de gelegenheid om te laten zien dat ook Van Beest Vathorst met haar assortiment nauwgezet trends volgt, zoals de urban jungle. ,,Deze trend zet zich ook dit jaar onverminderd door met grote planten in de woonkamer en slaapkamer", aldus Van Veldhuijzen. ,,De lifestylebladen volgen deze trend op de voet met leuke interieursuggesties. De weelderige groene kamerplant zorgt immers voor een instant wow-effect. Van Beest Vathorst heeft een aantal oplossingen. Wat is een urban jungle zonder bijvoorbeeld de gatenplant die meer dan twee meter hoog kan worden? Groen, groen en nog meer groen is het belangrijkste ingrediënt voor de woontrend", is de stellige overtuiging van Van Veldhuijzen. ,,Aan de andere kant hebben we natuurlijk een groot assortiment bloemen. We zetten de bloemen altijd op kleur neer: wit, geel, oranje, rood, roze, blauw en paars. Wanneer een klant bloemen cadeau doet, wordt vaak extra aandacht besteed aan de kleuren en de vorm. Het assortiment met bloemen en losse bloemen is zo groot dat we voor iedere klant een heel persoonlijk samengesteld boeket kunnen maken. Bloemen symboliseren emotie."

VALENTIJN Op Valentijnsdag staat de caravan van het TV-programma All You Need Is Love in Vathorst. Op 14 februari geven geliefden elkaar extra aandacht met bijvoorbeeld cadeautjes of bloemen. Dan is het rood wat de toon aangeeft. Natuurlijk zien we op Valentijnsdag veel mannen die hun geliefde extra in de bloemetjes willen zetten. We zijn ons bewust dat Valentijnsdag op donderdag is. Vandaar dat wij de openingstijden van al onze winkels op deze buitengewone feestdag van Cupido hebben verruimd tot 20.00 uur. Zo is er na werktijd genoeg tijd om bij ons een bloemetje uit te zoeken. En op Valentijnsdag bezorgen we alle bestellingen, die we voor 14.00 uur krijgen, nog diezelfde dag. En degene die niet naar de winkel kan komen, heeft altijd nog de mogelijkheid om via onze website een bestelling te plaatsen. Kleurrijker kunnen we het niet maken."

a        [Van Beest Vathorst, Wouda 23a/b, 3825 MA Amersfoort, Tel: 033-4334234, www.vanbeestbloemen.nl