• Het team van Van Engelenhoven Bestrating.

    Anja van de Vlag

Alles op het gebied van de tuin

Advertorial

AMERSFOORT Al doet de naam anders vermoeden, Van Engelenhoven Bestrating regelt werkelijk alles op het gebied van de tuin. Indien nodig kan Reijnold van Engelenhoven met zijn team een tuin geheel renoveren, dus een tuin leeghalen en zoals gewenst opnieuw inrichten. Inclusief schutting, tuinhuis, beplanting, bestrating, (kunst)gras, tuinverlichting enzovoorts. Ook voor een bestrating met keramische tegels of natuursteen is Van Engelenhoven Bestrating de juiste partij.

Bianca van der Linden-Snel

Reijnold van Engelenhoven praat vol trots over het bedrijf dat hij al op 20-jarige leeftijd is begonnen: ,,Van jongs af aan had ik de passie om een eigen bedrijf te beginnen. Inmiddels bestaat het bedrijf bijna tien jaar. Wij werken met een klein team. Ik ben het vaste aanspreekpunt en ga zelf bij de tuin van de mensen kijken, ook in de avonduren of op zaterdag. Veel mensen hebben zelf al een idee over wat ze willen met hun tuin. Zo niet, dan kan ik het ontwerp maken. Ik meet de tuin op, denk mee en bespreek het plan, tot in detail. Daarna verstrekken wij vrijblijvend een offerte. Dat regelt mijn vrouw."

Elise van Engelenhoven: ,,Ik zorg voor de offerte, de planning, de bestellingen en de overige administratieve taken. Eventueel komt mijn man nog een keer langs om het door te spreken. Elke klant is voor ons even belangrijk. Omdat wij weten dat wij kwaliteit leveren is het voor ons zelfs mogelijk om een jaar garantie op de gehele tuin af te geven."
TOTAAL ONTZORGEN Reijnold Van Engelenhoven vervolgt: ,,Samen met het team gaan we aan de slag. Wij doen alles en zeggen nergens nee tegen. Zo ontzorgen wij de mensen, zodat zij er geen omkijken meer naar hebben. Ons bedrijf doet alles op het gebied van de tuin. Van leeghalen tot compleet opnieuw inrichten. Met compleet bedoelen wij het grondwerk, de beregening, elektriciteit, veranda's, verlichting, schuttingen, beplanting, (kunst)gras en uiteraard de bestrating."

SPECIALISTISCH Wij bestraten ook met keramische tegels of natuursteen. Dit is specialistischer en tijdrovender. Je werkt daarbij namelijk met een speciale ondergrond met mortel. Moet er toch nog een buitenkraan komen of een glazen raam in een reling? Ook daarvoor draaien wij onze hand niet om. Mocht het echt te specialistisch worden, dan schakelen wij met onze vaste loodgieter, elektricien of de smid. Wij regelen het totale plaatje. Een tuin opnieuw aanleggen en er weer iets moois van maken, dat geeft ons team veel voldoening. Er zit altijd ook een stukje van mijzelf in. Van klanten krijgen wij veel waardering. Mensen hebben vaak gespaard voor een nieuwe tuin en kijken echt uit naar het eindresultaat. Als het dan is geworden zoals gewenst, dan leveren wij de tuin met trots over aan de eigenaren."

a        [Van Engelenhoven Bestrating, Queekhoven 71, 3813 LS Amersfoort, info@vanengelenhovenbestrating.nl, www.vanengelenhovenbestrating.nl, www.hoveniertotaal.nl, 033-7370334.