• Regatta Great Outdoors

Amersfoort krijgt eerste winkel van Regatta Great Outdoors

AMERSFOORT In Amersfoort zal op vrijdag 22 september de eerste winkel van Regatta Great Outdoors in Nederland geopend worden. De outdoorwinkel heeft tot dan toe enkel filialen in Groot-Brittannië. De nieuwe Regatta Great Outdoors wordt geopend aan de Langestraat 137.

Erik Kray, Country Manager Nederland, is verheugd met de komst van de winkel naar Amersfoort. „Regatta is een merk dat in alle landen van Europa erg goed scoort. Daarom zijn we gestart met brandstores waar we het merk in al haar facetten goed kunnen laten zien. Met uitgebreide collecties in outdoorkleding, high performance wandelschoenen, rugzakken en accessoires. Nu dus ook in Nederland. Naast Regatta vind je in de winkel ook skikleding van het merk Dare2B, dat valt onder hetzelfde concern."

Harm Sjoerds, Store Manager Regatta Amersfoort: „De binnenstad van Amersfoort heeft een zeer gunstig retailklimaat. We zijn blij dat we hier kunnen starten met onze eerste winkel. Het is dus groot feest met veel aantrekkelijke openingsacties. Zo krijgen de eerste tien klanten die skikleding kopen van Dare2B, bij een besteding vanaf honderd euro een SnowWorld arrangement voor twee personen. Bij de kassa komt een rad van fortuin waarmee je korting krijgt op je aankoop, oplopend tot wel vijftig procent. Verder krijgt iedere klant een bon voor een ijsje met twee bolletjes bij de Italiaanse ijssalon Mazzoli. De acties gelden zowel op vrijdag als op zaterdag. Iedereen is van harte welkom!"