Besseling Vervoer bestaat 30 jaar

AMERSFOORT Besseling Vervoert heeft een mijlpaal bereikt. Het bedrijf vierde op 17 oktober haar 30-jarig jubileum. Wat begon met een koeriersdienst in 1985 is uitgegroeid tot een multifunctionele aanbieder van tal van mobiliteitsdiensten.

Het 30-jarig jubileum werd gevierd met een open dag, waar enkele duizenden bezoekers het bedrijf bezochten. Het gehele pand, de garage, de wasstraat en het wagenpark waren toegankelijk voor een ieder. Er waren veel activiteiten voor kinderen en volwassenen. Segway's en Stint's zorgden voor extra mobiliteit op het terrein. Er werd gegeten, gedronken en genoten van live-muziek.

Het was dubbel feest, want de officiële opening van Vakgarage Besseling vond plaats. Particulieren en bedrijven kunnen hier terecht voor reparaties, onderhoud en schadeherstel aan de wagen. Ook werd een moderne koel- en vrieswagen officieel in gebruik genomen. Een bijzonder exemplaar, vanwege de zonnepanelen op het dak. Chauffeuse Cynthia was verheugd met een nieuw exemplaar van de Ladycab. De Ladycab is een taxiservice voor en door vrouwen.

Het bedrijf bevindt zich inmiddels 10 jaar op de huidige locatie middenin het Knooppunt Hoevelaken.