• De sfeervolle zaak van Binnenspecialist Van den Berg biedt een grote collectie van veel merken.

    Binnenspecialist

Binnenspecialist Van den Berg: 'Kwaliteit is vanzelfsprekend'

Advertorial

AMERSFOORT Voor de persoonlijke en sfeervolle inrichting van je huis of werkomgeving zijn goede materialen vanzelfsprekend. Bij Binnenspecialist Van den Berg weten ze dat. Vooral omdat het juiste advies altijd voorop staat voor een mooi interieur.

Arnoud J Spaaij

Wie bij Kamp 82 binnenstapt wordt onmiddellijk enthousiast begroet door Chantal Ruijter. De styliste en binnenhuisadviseur zit al zestien jaar in het vak. Ze voelt als geen ander aan waar mensen naar opzoek zijn. ,,Je huis inrichten is natuurlijk de keuze voor de juiste spullen. De persoonlijke inbreng is meestal bepalend. Een kleur in een kussen dat je al langer hebt, of een bank die je wilt meenemen in je nieuwe woning. Daar ga ik mee aan de slag voor een passend advies."

PERSOONLIJK Ruijter zoekt altijd naar de persoonlijke inbreng van de klant. ,,Soms gaan we daarvoor bij de mensen thuis op bezoek maar ook brengen mensen zelf foto's mee. Dan gaan we hier zitten," legt Ruijter vriendelijk uit terwijl ze naar een gezellige hoek in de zaak wijst.

Binnenspecialist Van den Berg is sinds twee jaar in de huidige vorm gevestigd aan de rand van de binnenstad van Amersfoort. De ruime en licht ingerichte winkel in een oorspronkelijk oud pand heeft een paar prachtige details. Enkele glazen doorkijkjes geven zicht op een laat middeleeuwse vloer van het oude Amersfoort. Zo'n kijkje in de geschiedenis is natuurlijk een cadeautje in je zaak.

NAUWKEURIG Van den Berg is een van de zes zaken van Binnenspecialist. Het team werkt naadloos samen met ateliers met een uitstekende reputatie. Ruijter: ,,Producten die van de fabriek komen zijn vanzelfsprekend op maat. Voor bijvoorbeeld gordijnen werken we met zelf geselecteerde ateliers. En voor specialistisch inrichten hebben we een vaste relatie met toeleveranciers. Dat vinden we belangrijk. Zodat onze klanten altijd dezelfde mensen zien. En bovendien, inmeten en montage komen heel nauw en daarvoor hebben we de ervaring in het team."

KLEUREN COMBINEREN Goed advies en uitstekende kwaliteit komen samen voor vloeren, behang, gordijnen en binnen- en buitenzonwering. Dat zie je bijvoorbeeld terug in een bijzondere combinatie van het merk Pure & Original, minder milieubelastende verf op basis van krijt en kalk die in de zaak op kleur kan worden gemengd. ,,Met Inside wordt samengewerkt zodat je een perfecte kleurencombinatie kan maken. Inside is sowieso uniek want het merk maakt als enige van gordijnstof ook rolgordijnen," zegt Ruijter.

MERKEN Binnenspecialist werkt met een indrukwekkende lijst van merken. ,,We kunnen dan ook echt alles leveren. En veel is te zien in de zaak. Onze collectie JASNO shutters kan je in allerlei opties bekijken. Als select dealer zijn we daar echt in thuis."

Binnenspecialist Van den Berg
Kamp 82
3811AT Amersfoort
Tel. 033-4801379
www.binnenspecialist.nl