• Woonvast, gevestigd aan de Stadsring, biedt ook veel woningen in Amersfoort Noord, waaronder Kattenbroek.

    Woonvast

Buiten wonen, dicht bij de stad

KATTENBROEK Woonvast makelaars is een gerenommeerd en veelzijdig makelaarskantoor in Amersfoort en omgeving, met alle disciplines van de woonmarkt. Veel starters maar ook consumenten die hun wooncarrière voortzetten, kunnen hier ook terecht voor allerhande adviezen en extra informatie.

Arjan Klaver

„Wat dacht u van zestien verrassend ruime twee-onder-één-kapwoningen op een geweldige plek in de architectuurwijk Kattenbroek in Amersfoort?" Dit zegt Barry Démoed die samen met Anja van Ingen de directie vormt van Woonvast. Samen hebben ze al meer dan vijftig jaar ervaring in de makelaardij.

PERSOONLIJK Het markante kantoor heeft een grote etalage voor de presentatie van het veelzijdige woningaanbod. Deze etalage symboliseert de transparantie waaraan de woningmakelaar veel waarde hecht. „Wij proberen klanten zo uitgebreid mogelijk te informeren", weet Démoed. „Veel klanten zoeken tegenwoordig weliswaar eerst op internet, maar komen vervolgens bij ons terecht voor allerhande adviezen en extra informatie over huren en wonen. Het bieden van goede en complete informatie is dus heel belangrijk."

DE GEER Met een groeiend aantal transacties is Woonvast één van de grote spelers in de stad en haar regio. Dat betekent dat Woonvast veel vertrouwen geniet bij opdrachtgevers en klanten. Démoed: „Eén van de projecten waarmee we 16 maart de markt op gaan, bevindt zich in Kattenbroek: De Geer. Dit groene deel van de woonwijk is genoemd naar de 18de-eeuwse boerderij die hier ooit stond. Het is een geweldige locatie die buitengewoon gunstig is gesitueerd nabij de uitvalswegen van de A1 en knooppunt Hoevelaken die alle 's lands rijkswegen met elkaar weet te verbinden. Het is ook een prettige locatie met bestaande voorzieningen in de nabijheid, als sportvelden, schoolgemeenschappen, het groene stadspark, winkelcentra en het openbaar vervoer. In circa vijftien minuten fietsen bent u in het centrum van Amersfoort en circa tien minuten fietsen bij station Schothorst."

,,Op de begane grond heeft u een riante living. Het woonprogramma kan zelfs tot circa honderd m2 worden opgetrokken als u de ruimte van de geïsoleerde garage erbij betrekt. De garage kunt u uiteraard ook benutten als praktijkruimte. Op de verdieping zijn drie royale slaapkamers en een royale badkamer ondergebracht. De zolderverdieping is ruim genoeg voor een of twee extra ruimten die u kunt benutten als slaapkamer of hobbyunit. Om de aantrekkelijkheid helemaal compleet te maken beschikken alle woningen over de al eerder genoemde garage en een parkeerplaats op eigen terrein. De koopprijs is vanaf 525.000 euro vrij op naam. Dat wil zeggen dat een aantal noodzakelijke bijkomende kosten als BTW en notariskosten bij de prijs is inbegrepen. Wonen in De Geer is bestemd voor de consument die buiten wil wonen, en toch dichtbij de stad."

a        [Woonvast makelaars, Stadsring 139, 3817 BA Amersfoort, 033 - 4221010, www.woonvast.nl, info@woonvast.nl