• Businessloop

Businessloop brengt 16.500 euro op

AMERSFOORT Ruim driehonderd enthousiaste hardlopers deden vrijdag 9 juni mee aan de Businessloop Amersfoort. Deze hardlopers, allemaal werkzaam bij bedrijven en organisaties in Amersfoort en omgeving, renden afstanden van 5 of 10 kilometer voor het goede doel: het Toon Hermans Huis in Amersfoort.

Voorafgaand aan dit event liepen kinderen van Het Nieuwe Eemland hun 'Run for life'-hardloopwedstrijd. De gezamenlijk opbrengst van beide hardloopwedstrijden leverde een recordopbrengst op. Sanne Lacor nam namens het Toon Hermans Huis Amersfoort de cheque ter waarde van 16.500 euro in ontvangst.

Martin Bauman, voorzitter van Businessloop Amersfoort: ,,De Businessloop Amersfoort afgelopen vrijdag was wederom een groot succes. Door een groot aantal lopers, verschillende sponsors en onze nieuwe hoofdsponsor Yokogawa, konden wij weer een fantastische bijdrage leveren aan het Toon Hermans Huis in Amersfoort. Een mooie combinatie tussen een sportief en netwerk deel, want mede door het weer was het erg gezellig tijdens de grootste vrijdagmiddagborrel van Amersfoort. Wij kijken nu al uit naar 15 juni 2018, de volgende editie van de Businessloop Amersfoort"

Businessloop Amersfoort is een evenement waar werknemers van bedrijven en instellingen uit Amersfoort en directe omgeving op een ontspannen en sportieve wijze met elkaar in contact komen. Het is een recreatieve loop voor mannen en vrouwen van jong tot oud, met afstanden van 5 en 10 kilometer. Het event wordt op het terrein van Het Nieuwe Eemland gehouden. Door gezamenlijke deelname en voorbereiding aan de loop, wil de Businessloop Amersfoort een bron van inspiratie zijn en het teamgevoel binnen bedrijven versterken.