• Bianca van der Linden-Snel

Cadeaus bij Primera Vathorst

Advertorial

VATHORST Primera Vathorst is onlangs verhuisd naar een ander gedeelte van winkelcentrum Vathorst. Binnenkort is het kinderspeeltuintje gereed en zal op deze plek eveneens een nieuwe supermarkt worden geopend. Een mooi nieuw gedeelte is bij het winkelcentrum getrokken.

Betrokken ondernemer van het eerste uur, Jeroen Brandsen is tevreden met de nieuwe locatie: ,,Winkelcentrum Vathorst heeft alles te bieden, het heeft een karakteristieke bouw, elk pand van het winkelcentrum verwijst namelijk naar een deel van de wijk. Er is een heel divers en compleet winkelaanbod, voldoende parkeergelegenheid en er worden leuke activiteiten in het winkelcentrum georganiseerd." 

CADEAUS

De winkel verkoopt uiteraard de gebruikelijke artikelen van Primera: sigaretten,  tijdschriften, wenskaarten, cadeaubonnen, cartridges en boeken. Daarnaast heeft Primera een stomerij service en kunnen er pasfoto's gemaakt worden. Inmiddels zijn er vele cadeau- en feest artikelen aan het assortiment toegevoegd. In deze tijd staat de winkel vol met leuke kerstgeschenken zoals bijzondere kerstkaarten, uitvouwbaar met kerstliedjes. Maar ook spelletjes, puzzels, mokken, spaarpotten, chocoladecadeaus en mooie woonaccessoires van het merk Riverdale.

,,Als enige Primera verkopen wij balloncadeaus. In deze met helium gevulde ballonnen kun je een cadeautje doen. Zo krijg je een heel bijzonder en persoonlijk cadeau. Deze ballonnen worden veel gebruikt bij geboortes, verjaardagen, vader- en moederdag enzovoorts. De gepersonaliseerde cadeaus zijn erg gewild. Hierbij kun je denken aan mokken of pennen met je eigen naam. Of juist een schort met een tekst of een rompertje met een grappige tekst, er is veel mogelijk", zegt Brandsen. 

ONLINE

De dagelijkse contacten en afwisselende producten maken dat het ondernemerschap voor Brandsen na 37 jaar nog steeds uitdagend is. ,,De consument is veranderd, het leven gaat snel, alles is 24 uur per dag te bestellen en op te halen. Mensen plannen minder en gaan meer last minute op zoek naar een cadeau. De winkel heeft een uitgebreid aanbod en consumenten kunnen online shoppen. Artikelen die online voor 23.00 uur besteld zijn via www.primera.nl worden de volgende dag geleverd. Wij zijn eveneens een DHL en Sandd servicepunt. Ons hele magazijn staat soms vol met pakketjes. Dat is een extra service die wij de consument bieden. De laatste zondag van de maand zijn wij open en in de decembermaand zelfs elke zondag", aldus Brandsen.

De winkel heeft een vergunning voor de verkoop van vuurwerk in december. Op de site www.vuurwerkvathorst.nl kunnen consumenten de bestelling plaatsen waarna het vuurwerk op 28, 29 en 30 december in de winkel kan worden opgehaald. Oudjaarsdag valt dit jaar op een zondag, dan kan er geen vuurwerk opgehaald en verkocht worden.   

a [Primera VathorstLeeghwater 15-173825 MR Amersfoort033-4947726www.primera.nlwww.vuurwerkvathorst.nl