Cake Queen op bijzondere locatie

AMERSFOORT Cake Queen, het jonge bedrijf van Agnes Hoogendoorn, is verhuisd. Het prachtige Eemklooster aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort vormt sinds kort het decor voor de creatieve werkzaamheden van de taartenspecialist en cake decorator Rinske Kokkes.

De cakestudio in het 85 jaar oude gebouw op de Amersfoortse Berg, niet ver van de Stichtse Rotonde, neemt de plaats in van de ruimte waarmee de geboren Utrechtse 3,5 jaar geleden elders in Amersfoort (Kamp) met Cake Queen begon. Na een flinke opknapbeurt is de 70 vierkante meter tellende nieuwe thuisbasis van de ondernemer gereed voor het geven van professionele workshops en cursussen.

Juist in deze tijd biedt Cake Queen belangstellenden lessen aan in het maken van pepernoten, marsepein, bonbons, chocoladeletters en koekhuizen. Daarnaast is Cake Queen gespecialiseerd in de productie van persoonlijke en

exclusieve (bruids)taarten, voor zowel particulieren als bedrijven.

De twee vrouwen beschikken over veel ervaring. Hoogendoorn volgde een patisserie opleiding, Kokkes is van beroep banketbakker. Het tweetal levert een taart op maat voor elke gelegenheid. Aanstaande bruidsparen kunnen tijdens een bruidsproeverij hun wensen kenbaar maken, zodat zij op de mooiste dag van hun leven over een prachtige en lekkere taart beschikken.

De deuren van Cake Queen in het Eemklooster waar ook veel andere bedrijven zijn gevestigd, zijn alleen op afspraak geopend. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden de website www.cakequeen.nl raadplegen.