• 'Amersfoort is een prachtige bestemming voor in de herfst en de winter.'

    Citymarketing Amersfoort

Citymarketing verlengt samenwerking met HotelSpecials.nl

AMERSFOORT Citymarketing Amersfoort is eind maart een samenwerking aangegaan met HotelSpecials.nl. In de afgelopen maanden zijn in totaal vijf blogs gepubliceerd op http://blog.hotelspecials.nl waarin uiteenlopende toeristische tips worden gegeven. De samenwerking is zo succesvol, dat beide partijen hebben ingestemd om deze te verlengen.

In de periode tot en met 31 maart kunnen toeristen een arrangement via www.hotelspecials.nl boeken bestaande uit een overnachting inclusief ontbijt en een Citycard om stad en regio te ontdekken. Meerdere hotels zoals Van der Valk Amersfoort A1, Hotel de Tabaksplant, Best Western Plus Berghotel Amersfoort en Van der Valk Leusden doen mee aan de actie. ,,Zo kan de toerist één of twee nachten optimaal én voordelig genieten van onze stad en regio", aldus citymarketeer Dennis Sille.

Eenmaal in Amersfoort aangekomen, kunnen de toeristen Amersfoort en omgeving ontdekken met de Amersfoort Citycard. Hiermee kunnen zij met flinke korting, en in veel gevallen zelfs gratis, naar vrijwel alle attracties in stad en regio, zoals een rondvaart door de grachten, beklimming van de toren, Paleis Soestdijk en alle musea. Sille vervolgt: ,,Amersfoort is bij uitstek geschikt voor een weekend weg, er is zoveel te zien en te doen. Samen met HotelSpecials.nl kunnen we toeristen laten zien hoe mooi onze stad en regio is. We verlengen de samenwerking graag. We hopen ook dat de VVV door de verlenging meer bezoekers mag ontvangen. Het derde kwartaal van 2016 laat in ieder geval een mooie groei aan bezoekersaantallen zien."

In de maanden maart t/m juli zijn in totaal vijf artikelen gepubliceerd. Het laatste artikel is gepubliceerd met de titel 'Bijzonder dineren in Amersfoort'. Het artikel 'Winkelen in Amersfoort' is het meest populair gebleken. Maar liefst 3742 keer werd deze blog gelezen. Via Facebook.com/Amersfoort werden bijna 100.000 contactmomenten gerealiseerd.

HOTELSPECIALS HotelSpecials wil zorgen dat toeristen de beste hoteldeals vinden, niet alleen met de laagst mogelijke prijs, maar ook met interessante extra's zoals een citycard, gratis extra nacht of drie gangendiner.