• Edwin en Marie Louise van Nieuwenhuizen in hun familiebedrijf dat 35 jaar bestaat.

    Arjan Klaver

Compleet aanbod voor wonen

AMERSFOORT De service van een familiebedrijf is voor Colors@Home Van Nieuwenhuizen een essentieel onderdeel om de voorsprong te behouden. Dit familiebedrijf is dit jaar precies 35 jaar lang het adres voor een complete woningstoffering. „Bij ons geven we het begrip klantvriendelijk nog echt inhoud in combinatie met een compleet vrijblijvend advies, zij het technisch dan wel op kleurgebied."

Arjan Klaver

Het is lekker druk bij Colors@Home Van Nieuwenhuizen, ofwel de leukste en kleurrijkste speciaalzaak aan de Arnhemseweg met klanten in Nederland en ver daarbuiten. Geen wonder. De woonbranche zit behoorlijk in de lift. Juist woonwinkels met een compleet aanbod ten behoeve van de woninginrichting zien hun omzet groeien. Na zoveel sombere jaren heeft de consument bovendien voldoende gespaard en inspiratie opgedaan om de inrichting van zijn of haar woning weer een nieuwe, frisse look te geven.

Edwin van Nieuwenhuizen is samen met zijn vrouw Marie Louise aan de bespreektafel geschoven, te midden van een inspirerende ambiance die opkleurt met onder meer tapijtstalen en fraaie gordijnstoffen. De woning- en projectstoffering is en blijft people business, is de indruk van Edwin. „Er komt altijd een stuk emotie bij kijken. Hier kan de woonconsument de producten voelen en beleven. Bovendien is een goed advies onontbeerlijk. Op basis van omgevingsfactoren als zonlichtinval, huisdieren, de gezinssamenstelling of misschien het hebben van chronische aandoeningen, kunnen we de klant van advies dienen en de juiste keuze laten maken. Een keuze voor kwaliteitsproducten. Producten waar we voor de volle 100% achter staan. En dat geldt ook voor tapijt of de garens van gordijnen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal afkomstig uit de visserij of van petflessen."

,,Je hebt twee soorten consumenten: De één houdt van kleur in het interieur en de ander gaat voor safe en kiest voor een natural look", haakt Marie Louise aan. „Gelukkig kunnen we bijna iedereen helpen met een passend advies." Color@Home Van Nieuwenhuizen laat wat dat betreft niets te woonwensen over. Het complete programma voor de woning- en projectstoffering is voorhanden met vertrouwde kwaliteitsmerken in het betaalbare middensegment. En dat geldt ook voor de ruime collecties marmoleum, laminaat- en pvc-vloeren. Collecties die in de behoefte voldoen van de particulier of de zakelijke klant. Zelfs de klassieke traploper lijkt haar weg weer gevonden te hebben bij de consument. Maar daar blijft het niet bij. „U kunt ook bij ons terecht voor raamdecoratie, behang en buitenzonwering, iets wat nog veel mensen nog steeds niet weten", zegt Edwin die er voorts aan toevoegt dat de klanten zich in zijn winkel thuis voelen. „En zeker bij ons. Wij bepalen binnen de franchiseketen onze eigen collectie en aanpak. Noem het out of the box-denken. Dat is al 35 jaar ons onderscheidend vermogen. Daar doen we het voor."

a        [Colors@Home Van Nieuwenhuizen, Arnhemseweg 92, 3817 CK Amersfoort, 033 463 12 76, www.vannieuwenhuizencolorsathome.nl, vannieuwenhuizen@colorsathome.nl